Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Licitația deschisă nr. 2 pentru obținerea dreptului de amplasare a unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului Chișinău

   3383

Primăria municipiului Chișinău informează că pe 02 decembrie 2020, ora 10:00, în sala de ședințe a Consiliului municipal Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 83, va avea loc Licitația deschisă nr. 2 pentru obținerea dreptului de încheiere a Contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului Chișinău.

La concurs sunt expuse 15 locații pentru unități de comerț ambulant stradal, amplasate în parcurile din sectoarele capitalei, în preajma zonelor verzi și a lacurilor, precum și pe alei, inclusiv pe str. Melestiu, 11, str. Valea Trandafirilor, sector Botanica, bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. Prof. Ion Dumeniuk, bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. Igor Vieru, bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. P. Zadnipru, sector Ciocana și în Parcul „Mezon", bd. Moscova, sector Râșcani etc.

Termenul contractului pentru dreptul de comercializare este de 5 ani.

Agenții economici interesați au posibilitatea de a se familiariza cu loturile expuse la concurs și cu documentația de licitație prin accesarea paginii web oficiale a Primăriei, „chisinau.md".

Condițiile de participare la licitație, precum și cerințele față de participanți sunt stabilite în Capitolul III al Regulamentului privind licitațiile cu strigare pentru obținerea dreptului de a încheia un contract privind amplasarea unității de comerț ambulant stradal pe teritoriul municipiului Chișinău.

Recepționarea cererilor va avea loc pe adresa: mun. Chișinău, MD-2004, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 151, începând cu data de 10 noiembrie 2020, zilnic, de luni până vineri, între orele: 09:00-15:00, cu pauză de prânz: 12:00 - 13:00. Data-limită de depunere a solicitărilor - 27.11.2020, ora 15:00.

Organizatorul licitației este Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, web: www.chamber.md, e-mail:camera@chamber.md, tel. 022 22-15-52, 022 23-32-44. Persoană de contact - Ana Nicolai. 

Accesează licitații