Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Concurs Național „IMM – Model Sustenabil de Responsabilitate Socială”, ediția a XI-a

   1941

Primăria municipiului Chișinău informează agenții economici că Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) a lansat cea de-a XI-a ediție a Concursului Național „IMM - Model Sustenabil de Responsabilitate Socială", organizat anual cu suportul partenerilor de dezvoltare a companiilor active în acest domeniu din Republica Moldova.

Scopul Concursului este de a promova obiectivele dezvoltării durabile și principiile de Responsabilitate Social-Corporativă (RSC) în rândul IMM-urilor drept activități esențiale de sporire a competitivității. În cadrul Concursului vor fi decernate premii pentru următoarele nominalizări:

Premiul I. Protecția mediului înconjurător;

Premiul II. Grija față de angajați;

Premiul III. Grija față de piață;

Premiul IV. Integrarea socială și sprijinul acordat comunității.

Premiul mare  - pentru utilizarea unui model de afacere verde și responsabilă.

Agenții economici, care pe parcursul anului 2019 au desfășurat activități RSC și sunt doritori să participe la Concurs, urmează să completeze formularele anexate și să prezinte dosarele în format electronic până la data de 20 noiembrie 2020, pe adresa de email: info@odimm.md, cu mențiunea Concurs RSC”.

Informații suplimentare sunt oferite pe site-ul https://odimm.md,Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM), bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 134, etajul 3, telefon de contact: (022) 22-45-20. 

ANEXE: DECLARAŢIE privind lipsa restanţelor faţă de bugetul public naţional

FORMULAR DE APLICARE LA CONCURSUL NAŢIONAL ANUAL  „IMM - MODEL SUSTENABIL DE RESPONSABILITATE SOCIALĂ", ediția a XI-a