Instituirea temporară a două rute de transport public pentru transportarea călătorilor din cartierul Telecentru spre centrul capitalei

   2521

Primăria municipiului Chişinău informează că începând cu joi, 05 noiembrie și până la data de 16 noiembrie, a.c., vor fi instituite două rute de transport public troleibuze și autobuze, pentru a asigura transportarea călătorilor din cartierul Telecentru spre zona centrală a capitalei.

Decizia autorităților privind instituirea suplimentară a celor două linii de transport are loc în contextul sistării/redirecționării temporare a circulației rutelor municipale ale căror itinerar este stabilit pe strada Alexei Mateevici. În prezent, pe această arteră, de către S.A. „Apă - Canal Chișinău", sunt desfășurate lucrări de reabilitare a rețelei de apeduct, în perimetrul str. Vasile Alecsandri și str. Vlaicu Pârcălab.

Astfel, pe perioada executării lucrărilor de reabilitare a apeductului, vor puse în circulație ruta de troleibuz nr. 10M „Centru (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt) - cartierul Telecentru (str.Miorița)" și ruta de autobuz „Centru (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt) - cartierul Telecentru (str.Miorița)".

Ruta de troleibuz nr. 10 M „Centru (bd. Stefan cel Mare si Sfant) - cartierul Telecentru (str.Miorita)", va avea următorul itinerar:

Tur - bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str Vasile Alecsandri, șos. Hâncești, str. Miorița;

Retur - str. Miorița, str. Gh. Asachi, str. Pan Halippa, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Ruta de autobuz „Centru - cartierul Telecentru", va avea următorul itinerar:

Tur - bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str Vasile Alecsandri, șos. Hâncești, str. Miorița;

Retur - str. Miorița, str. Gh. Asachi, str. Pan Halippa, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.