Pagina oficială a Municipiului Chișinău
  • Prima
  • /
  • Astăzi în oraș!
  • /
  • Comunicate de presă
  • /
  • Prima licitație deschisă pentru obținerea dreptului de încheiere a contractului privind amplasarea unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului Chișinău

Prima licitație deschisă pentru obținerea dreptului de încheiere a contractului privind amplasarea unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului Chișinău

   2992

Primăria municipiului Chișinău informează că prima licitație deschisă pentru dreptul de încheiere a contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului va avea loc pe 26 noiembrie 2020. La concurs sunt expuse 15 locuri pentru amplasarea unităților de comerț ambulant stradal.

Loturile expuse la licitație se află în Scuarul Catedralei Mitropolitane, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt", pe str. Ion Creangă (Parcul Dendrariu), în Pădurea-Parc „Butoiaș", în Parcul „Sarmizegetusa" și pe str. Valea Crucii (Grădina Zoologică). Termenul contractului pentru dreptul de comercializare este de 5 ani.

Agenții economici interesați au posibilitatea de a se familiariza cu loturile expuse la concurs și cu documentația de licitație prin accesarea paginii web oficiale a Primăriei, „chisinau.md".

Condițiile de recepționare a cererii, precum și cerințele către participanții la licitație sunt stabilite în Capitolul III  al  Regulamentului privind licitațiile cu strigare pentru obținerea dreptului de a încheia un contract privind amplasarea unității de comerț ambulant stradal pe teritoriul municipiului Chișinău.

Recepționarea cererilor va avea loc  la adresa: mun. Chișinău, MD-2004, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 151, începând din data de 29.10.2020, de luni până vineri, între orele: 09:00-15:00,  cu pauză de prânz: 12:00 - 13:00, zilnic. Data-limită de recepționare a cererilor - 24.11.2020, ora 15:00.

Organizatorul concursului este Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. 

Accesează licitații