UNICEF Moldova va acorda suport municipalității

   2742

Viceprimarul de ramură, Angela Cutasevici, a organizat pe parcursul săptămânii curente (15-16 octombrie) mai multe ședințe cu grupuri de experți din partea UNICEF Moldova și reprezentanții subdiviziunilor de resort ale APL Chișinău.

 Părțile au discutat despre proiectele noi din domeniile: educație, tineret, sport, social, sănătate și protecția drepturilor copilului, ce vor fi implementate până la finalul anului 2020 și care vor fi incluse în planurile de activitate ale direcțiilor pentru anii 2021-2022.

Angela Cutasevici a ținut să remarce că UNICEF a fost mereu un partener de încredere pentru municipalitate, inclusiv în perioada pandemică, susținând inițiativele ce vizează interesele, drepturile și viitorul copiilor.

Din partea UNICEF, în grupurile de lucru, au participat: Ilija Talev, Reprezentant adjunct UNICEF, Xavier R. Sire, specialist Politici Sociale, Angela Munteanu, ofiţer pe comunicare, Angela Capcelea, ofiţer pe sănătate, Traian Țurcanu, specialist în protecţia drepturilor copilului, Larisa Vîrtosu, ofiţer ECD, UNICEF, Alexandr Petrov, ofiţer pe domeniul tineretului şi adolescenţilor, Ludmila Lefter, specialist în educaţie.