• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Stabilirea adreselor secțiilor de votare de pe teritoriul municipiului, pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020

    Stabilirea adreselor secțiilor de votare de pe teritoriul municipiului, pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020

     29.09.2020 13:16    199 Accesări    

    Primăria Chișinău informează că pentru desfășurarea alegerilor Președintelui Republicii Moldova, din 1 noiembrie 2020, pe teritoriul municipiului vor fi deschise 305 secții de votare. Dintre acestea, 245 de secții vor fi organizate în sectoarele capitalei și 60 în localitățile suburbane. O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul general, Ion Ceban.

    Totodată, e de menționat că pe ordinea de zi a ședinței Consiliului municipal Chișinău din 1 octombrie, a.c., este inclusă o chesiune privind aprobarea candidaturilor pentru funcțiile de membri ai birourilor electorale ale secțiilor de votare din sectoarele municipiului.  

    Conform Codului Electoral al Republicii Moldova, administrația publică locală desemnează canidaturile a 3 membri din componența birourilor electorale ale secțiilor de votare de pe teritoriul administrat.