Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Intervenția serviciilor municipale în contextul ploii din noaptea zilei de duminică

   2073

Primăria municipiului Chișinău  informează că serviciile municipale specializate sunt mobilizate în teritoriu pentru a lichida consecințele după ploaia din noaptea de duminică, 27.09.2020. Situațiile problematice înregistrate se referă la surpări pe adresele unde sunt executate lucrări de schimbare a utilităților, pe șantierele de construcție, înnămolirea drumurilor, precum și căderi de arbori pe liniile electrice.

Drumarii de la Î.M. „Exdrupo" au fost mobilizați în toate sectoarele, pentru a lichida situațiile problematice de pe străzi. Acumulări de pietriș și înnămolirea unor porțiuni de drum în urma averselor au fost înregistrate pe str. Pandurilor, str. Burebista, str. Elena Alistar - str. Frumușica, str. Grădina Botanică- str. Sarmizegetusa, str. N. Iorga, str. Ion Creangă etc.

Muncitorii de la Î.M. „Asociația de gospodărie a spațiilor verzi" intervin pe adrese, unde au fost semnalate căderi de arbori: str. Cetatea Albă, str. N. Costin, str. Movileni, str. Nucarilor, inclusiv pe liniile electrice: str. N. Zelinschi și str. Ialoveni. De asemenea, angajații sunt antrenați și la salubrizarea zonelor înnămolite din parcuri și pe spațiile verzi aflate în gestiune.

Cetățenii sunt îndemnați să raporteze cazurile problematice în urma averselor din noaptea duminică, la Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04.