Pagina oficială a Municipiului Chișinău

La Chișinău a fost lansată campania de salubrizare a teritoriului „MAREA CURĂȚENIE"

   2472

Primăria municipiului Chișinău anunță că astăzi a fost lansată campania de salubrizare a teritoriului capitalei, denumită MAREA CURĂȚENIE. Astfel, prima acțiune de salubrizare cu participarea autorităților locale în comun cu cetățenii s-a desfășurat în scetoarele capitalei: parcuri, zone verzi etc.

Angajații municipalității, primarul general, Ion Ceban, viceprimarii, șefii de direcții au participat la salubrizarea teritoriului parcului „La Izvor" din sectorul Buiucani, ce se află în prezent în proces de renovare.

Edilul capitalei a venit cu un mesaj de mulțumire adresat cetățenilor, organizațiilor neguvernamentale, angajaților municipalității pentru că au răspuns la apelul autorităților de a participa la acțiunea de salubrizare, menită să readucă aspectul orașului de altă dată: curat, îngrijit și frumos.

„Mă bucură faptul că toți au reacționat pozitiv și s-au alăturat pentru a face curat și a petrce o zi productivă împreună. Astfel, alături de familie și colegi am participat la marea curățenie în parcul „La Izvor, dar asemenea activități s-au desfășurat și în celelalte sectoare ale capitalei", a menționat Ion Ceban.

Totodată, primarul general a ținut să precizeze că acțiunile în cadul campaniei „MAREA CURĂȚENIE", vor continua în perioada ce urmează. „Venim cu un apel către toți cei care nu sunt indiferenți, să participe și sâmbăta viitoare la aceiași oră, în cadrul acțiunilor de salubrizare a spațiilor publice din oraș", a conchis edilul capitalei.

E de menționat că municipalitatea va desfășura în săptămânile următoare acțiuni de plantare a arborilor, amenajarea spațiilor verzi din oraș etc.