• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Sondaj online pentru cetățeni privind formularea viziunii despre viitorul municipiului Chișinău

  Sondaj online pentru cetățeni privind formularea viziunii despre viitorul municipiului Chișinău

   23.09.2020 12:41    867 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău solicită opinia cetățenilor pentru formularea viziunii despre viitorul municipiului, în cadrul elaborării Strategiei de dezvoltare a municipiului Chișinău.

  Astfel, locuitorii capitalei, cei din suburbii, precum și oamenii din alte orașe, sunt chemați să completeze un document google, unde vor răspunde la 7 categorii de întrebări.

  Chestiunile din sondaj se referă la: gradul de satisfacție față de infrastructura socială; categoriile de servicii din localitate care nu convin oamenilor; tipurile de obiective și servicii de perspectivă pe care cetățenii le consideră actuale; caracterizarea socială; opinia cu privire la calitatea sectorului/localității de reședință; calitatea infrastructurii de transport; caracterizarea orașului etc.

  Cetățenii sunt îndemnați să completeze formularul, care este disponibil în limbile română și rusă, până pe data de 1 decembrie 2020.

  Pentru a participa la sondaj, cei interesați vor accesa linkul: http://masterplanchisinau.com/.

  Informația privind opiniile cetățenilor pentru formularea viziunii despre viitorul municipiului Chișinău va fi colectată de către Direcția generală arhitectură, urbanism și relații funciare.