• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Noul model de gherete care vor fi amplasate pe teritoriul Î.M. „Piața Centrală” va fi prezentat în această săptămână

  Noul model de gherete care vor fi amplasate pe teritoriul Î.M. „Piața Centrală” va fi prezentat în această săptămână

   14.09.2020 16:12    518 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că pe parcursul săptămânii curente va fi prezentat un nou model de gherete, care urmează a fi instalate pe teritoriul Î.M. „Piața Centrală" în contextul Conceptului de modernizare a întreprinderii.

  Un anunț în acest sens a fost făcut de viceprimarul de ramură, Inga Ionesii, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale.

  Viceprimarul a ținut să precizeze că procedurile referitor la organizarea licitațiilor pentru achiziția serviciilor necesare au fost deja lansate, însă procesul de înlocuire a obiectivelor vechi de comerț cu altele de model nou va presupune o anumită durată în timp, ținând cont de respectarea procedurilor legale privind achiziționarea serviciilor enunțate.

  Pe teritoriul Î.M. „Piața Centrală" sunt amplasate 711 gherete, dintre care 541 sunt situate în blocuri staționare (pentru care urmează a fi reparate doar frontoanele acestora).