Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Convocarea unui grup de experți pentru evaluarea cauzei surpării balustradei balconului din blocul locativ situat pe bd. Decebal, 5

   1849

Primăria municipiului Chișinău informează că un grup de lucru format din reprezentanți ai municipalității, ai instituțiilor de cercetare în construcție și ai Agenției de Supraveghere Tehnică, au examinat pe teren situația privind surparea balustradei balconului comun al blocului de locuințe din bd. Decebal, 5, sectorul Botanica.    

Comisia a prelevat probe ale elementelor constructive, pentru a fi expertizate. Totodată, concluziile experților referitor la motivele care au provocat surparea parțială a balconului urmează a fi prezentate în câteva zile.

Serviciile municipale au securizat zona unde s-a produs incidentul, iar accesul locatarilor în perimetrul afectat a fost restricționat.

Menționăm că în seara zilei de 8 iulie, a. c, s-a produs o surpare a elementelor constructive ale balustradei unui balcon de la etajului 8, dintr-un bloc locativ situat pe bd. Decebal, 5.