Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Municipalitatea invită la discuții specialiști din domeniul arhitecturii și urbanismului pentru a analiza situația, pe domeniile de interes

   2297

Primăria municipiului Chișinău și Direcția arhitectură, urbanism și relații funciare invită la discuții specialiști din domeniul arhitecturii și urbanismului pentru a analiza situația, pe domeniile de interes: proiectare; autorizarea construcțiilor în zone fără documentații urbanistice aprobate; elaborarea documentelor de planificare: PUG, PUZ-uri, strategii, concepte, situația PUZ Centru, intențiile cu referire la obiectivele de patrimoniu, precum și informarea privind activitatea grupurilor de lucru tematice pentru consultanță pe diferite teme conexe planificărilor.

Ședința va avea loc miercuri, 15 iulie 2020, ora 13:00 și se va desfășura în regim online pe platorma de conferințe Zoom: https://us02web.zoom.us/j/379220731, meeting ID: 379220731.      

Discuțiile privind subiectele mențioante au drept scop generarea unor recomandări operaționale care ar contribui la realizarea politicilor urbane în serviciul populației.

La eveniment sunt invitați reprezentați ai autorităților publice, specialiști din domeniul arhitecturii și urbanismului, consilieri municipali, reprezentanți ai societății civile. Termenul prevăzut pentru desfășurarea discuțiilor este de 2 ore.

Luările de cuvânt pentru fiecare dintre participanți sunt stabilite de până la 5 minute și se vor referi strict la subiectul discutat. 

Participanții sunt chemați să se înscrie pentru luările de cuvânt printr-un mesaj scurt la adresa electronică: dgaurf@cmc.com, dumitrueremciuc@gmail.com bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 83