Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Desfășurarea concursului pentru ocuparea funcției publice vacante de șef al Direcției municipale pentru protecția drepturilor copuilului

   2288

Primăria municipiului Chișinău informează că astăzi s-a desfășurat concursul pentru ocuparea funcției publice vacante de șef al Direcției municipale pentru protecția drepturilor copilului, unde au fost admiși 9 candidați. Concursul prevede două etape: proba scrisă și interviul.  

Primarul general, Ion Ceban, care este președintele Comisiei de Concurs pentru ocuparea funcțiilor vacante din cadrul municipalității, a salutat candidații prezenți la proba scrisă și le-a urat succese.

Edilul a menționat că pentru APL Chișinău este important ca pozițiile de conducere să fie ocupate de cei mai buni specialiști din domeniu.

„Protecția drepturilor copilului este un domeniu sensibil pentru municipiul Chișinău, unde avem cea mai mare densitate a populației, respectiv, cele mai multe cazuri de copii rămași fără susținere părintească, ori de minori care ajung în stradă. Deaceea, pentru funcția scoasă la concurs este nevoie de un manager cu experiență, dar și cu viziuni moderne asupra politicilor din domeniul protecției copilului", a spus Ion Ceban.

Candidații admiși care vor susține proba scrisă, vor fi promovați de Comisia de Concurs pentru etapa interviului.

În perioada curentă sunt anunțate și alte concursuri pentru ocuparea funcțiilor publice vacante în cadrul APL Chișinău. Detalii - pe pagina web „chisinau.md", la modulul: informații publice/posturi vacante