• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Punerea în funcțiune a semaforului de la intersecția: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – str. Vlaicu Pârcălab

  Punerea în funcțiune a semaforului de la intersecția: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – str. Vlaicu Pârcălab

   01.07.2020 12:21    595 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că de astăzi, 1 iulie, a.c., la intersecția bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și str. Vlaicu Pârcălab a fost pus în funcțiune obiectivul de semafor, în regim de testare.

  Conectarea sistemului de derijare semaforizată, pe una din cele mai aglomerate intersecții din centrul capitalei,  a fost luată în scopul sporirii gradului de securitate a circulației rutiere și a pietonilor.

  Astfel, municipalitatea îndeamnă conducătorii auto și cetățenii să respecte indicațiile semaforului, pentru a evita blocajele în trafic și situațiile de accidente.

  Menționăm că traficul rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt este dirijat prin obiective de semafor la 16 intersecții, care funcționează în regim de 24/24 ore. După reabilitarea bulevardului central al capitalei au fost instalate suplimentar 4 obiective noi, pentru a spori securitatea circulației petonale, dintre care două funcționează prin buton de dirijare.