Proiectele desfășurate la nivelul sectorului Ciocana

   2524

Proiectele realizate şi cele aflate în curs de desfășurare în sectorul Ciocana.

1. Reabilitarea Aleii ,,Mircea cel Bătrân", unul din proiectele prioritare, aflate în desfășurare în sectorul Ciocana. Obiectivul va fi finalizat către Hramul Orașului. De-a lungul aleii vor fi amenajate piste pentru biciclişti, terenuri de joacă pentru copii, terenuri de fitness şi 2 cişmele. Totodată, pe perimetru vor fi amenajate spații verzi și instalat sistemul de irigare, precum şi iluminat public nocturn. La fel va fi schimbat şi gardul de protecție pe ambele sensuri ale carosabilului şi va instalat mobilierul urban (bănci și coșuri).

2. Pasajul cu trecere subterană din str. Alecu Russo va fi reabilitat integral.

3. Actualmente sunt purtate negocieri cu mai mulţi agenţi economici din sector, pentru amenajarea unui teatru de vară la nivelul sectorului Ciocana.

4. Sunt în executate lucrări de proiectare pentru prelungirea construcţiei bulevardului Mircea cel Bătrân, pe tronsonul str. Prof. I. Dumeniuc - str. Bucovinei.

5. Este elaborată documentaţia de proiect pentru prelungirea construcţiei liniei de troleibuz pe bd. Mircea cel Bătrân de la str. Prof. I. Dumeniuc până la str. Bucovinei.

6. Planificarea lucrărilor de pavare a căii pietonale din zona forestieră din prejma str. M. Sadoveanu. Proiectul va fi definitivat într-o săptămână, iar lucrările vor fi sponsorizate de un agent economic din sector.

7. Sunt elaborate actele permisive pentru proiectarea reabilitării străzii Industriale.