• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Dezbateri publice asupra proiectului de decizie privind aprobarea Regulamentului cu privire la modul de stabilire a sporului pentru performanță personalului din instituțiile de învățământ din mun. Chișinău

  Dezbateri publice asupra proiectului de decizie privind aprobarea Regulamentului cu privire la modul de stabilire a sporului pentru performanță personalului din instituțiile de învățământ din mun. Chișinău

   25.06.2020 16:20    208 Accesări    

  Fracțiunea PAS din Consiliul municipal Chișinău organizează, miercuri, 01.07.2020, ora 16:00, dezbateri publice, în regim online, pentru aprobarea proiectului de decizie: „Regulamentul cu privire la modul de stabilire a sporului pentru performanță personalului de conducere din instituțiile de învățământ din municipiul Chișinău".

  Dezbaterile asupra documentului se vor desfășura prin intermediul platformei de conferințe Zoom: https://zoom.us/meeting/register/tJMlfumrqT8uH9Mo99b-bhigVtmRatOoCQtq.

  Scopul acestui proiect constă în adoptarea unui nou Regulament care vine să contribuie la crearea unei transparențe în procesul de stimulare a cadrelor manageriale din sistemul educațional al municipiului Chișinău.

  Recomandările și comentariile pe marginea proiectului pot fi prezentate la adresa de mail: fractiuneapas.cmc@gmail.com, pasbuiucaniangela@gmail.com. Persoană de contact: Angela Munteanu - Pojoga, consilier municipal.