• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Primăria Chișinău deplânge moartea Valentinei Văzdăuțan, fost șef adjunct al Direcției generale finanțe

  Primăria Chișinău deplânge moartea Valentinei Văzdăuțan, fost șef adjunct al Direcției generale finanțe

   01.06.2020 12:03    317 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău anunță cu tristețe despre trecerea la cele veșnice a Valentinei Văzdăuțan, fost șef adjunct al Direcției generale finanțe a Consiliului municipal Chișinău, în perioada 1990-2017.

  În cadrul ședinței operative de luni, conducătorii subdiviziunilor și serviciilor municipale, au ținut un moment de reculegere în memoria regretatei colege.

  Primarul general, Ion Ceban, a menționat că Valentina Văzdăuțan și-a consacrat mai mulți ani Direcției generale finanțe, având grijă zeci de ani de bugetul municipal. Edilul a transmis sincere condoleanțe familieri, apropiaților și tuturor celor care au cunoscut-o.

  Valentina Văzdăuțan și-a început activitatea în cadrul Primăriei Chișinău în anul 1972, în calitate de economist. Grație muncii efectuate a fost decorată cu medalia „Pentru distincție în muncă" (anul 1986), iar 2010 i-a fost conferit Ordinul „Gloria Muncii".

  Dumnezeu s-o odihnească în pace!