• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Anunț de inițiere a consultărilor publice „Cu privire la aprobarea Regulamentului cu privire la modul de stabilire a sporului pentru performanță a personalului de conducere din instituțiile de învățământ din mun.Chișinău”

  Anunț de inițiere a consultărilor publice „Cu privire la aprobarea Regulamentului cu privire la modul de stabilire a sporului pentru performanță a personalului de conducere din instituțiile de învățământ din mun.Chișinău”

   29.05.2020 14:28    1318 Accesări    

  Fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate din cadrul Consiliului municipal, iniţiază începând cu data de 29 mai 2020, consultări publice a proiectului: „Cu privire la modificarea Deciziei nr. 6/1 din 26 decembrie 2019 „Cu privire la aprobarea Regulamentului cu privire la modul de stabilire a sporului pentru performanță a personalului de conducere din instituțiile de învățământ din mun.Chișinău" .

  Scopul acestui proiect constă în adoptarea unui nou Regulament care vine să contribuie la crearea unei transparențe în procesul de stimulare a cadrelor manageriale din sistemul educațional al mun. Chișinău.

  Recomandările pe marginea proiectului de decizie supus consulătiror publice pot fi expediate până pe 10 iunie 2020 pe una din adresele  electronice: fractiuneapas.cmc@gmail.com sau pasbuiucaniangela@gmail.com. Persoană de contact - Angela Munteanu-Pojoga 060259537, consilier municipal.

  Proiect de decizie „Cu privire la aprobarea Regulamentului cu privire la modul de stabilire a sporului pentru performanță personalului din instituțiile de învățământ din Chișinău”