• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Suspendarea traficului rutier pe str. Tighina, pe tronsonul str. Columna - str. Mitropolit Varlaam

  Suspendarea traficului rutier pe str. Tighina, pe tronsonul str. Columna - str. Mitropolit Varlaam

   22.05.2020 17:35    389 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că  în perioada: 23.05.2020 - 14.06.2020, va fi suspendat traficul rutier pe str. Tighina, în perimetrul  străzilor Columna și Mitropolit Varlaam.

  Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zona istorică a orașului, în cadrul Pachetului II (str. Tighina).

  În perioada executării lucrărilor pe tronsonul cuprins între străzile Columna și Mitropolit Varlaam, circulația autobuzelor de pe rutele nr. 24, nr. 31, nr. 38 și nr. 39 va fi organizată după cum urmează: de pe str. Vadul lui Vodă pe str. Ismail, bd. Dimitrie Cantemir, bd. Constantin Negruzzi, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare pe traseele stabilite.

  Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

  Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

  Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic.