• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Precizări referitor la intervenția echipei de la Î.M. „Spații verzi", pentru administrarea de îngrășăminte plantelor, în condiții de ploaie

  Precizări referitor la intervenția echipei de la Î.M. „Spații verzi", pentru administrarea de îngrășăminte plantelor, în condiții de ploaie

   20.05.2020 17:15    244 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău vine cu precizări, ca urmare a apariției pe rețelele de socializare a imaginilor privind intervenția unei echipe de întreținere a spațiilor verzi, pe vreme de ploaie.

  Muncitorii de la Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi" au administrat îngrășăminte solubilie la plantele slăbite, cu o decorativitate redusă, în zonele de florarii de pe bd. Dacia, ca urmare a perioadei de secetă.

  Amestecul administrat conține: Azot (N), Fosfor (P), Potasiu (Ka) și microelemente în soluție de 4 kg per 4000 L apă, având drept efect remedierea plantelor, sporirea înfloririi și creșterea rezistenței la condiții de secetă.

  Totodată, precizăm că pentru administrarea respectivei soluții pentru plante, condițiile de ploaie nu reprezintă un impiediment.