Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Consultări publice privind conceptul Regulamentului și organigramei Direcției generale arhitectură, urbanism și relații funciare

   2610

Primăria municipiului Chișinău informează că pe pagina web oficială www.chisinau.md, a fost plasat anunțul despre desfășurarea consultărilor publice a conceptului Regulamentului Direcției generale arhitectură, urbanism și relații funciare a Consiliului municipal Chișinău.

Scopul proiectului este determinat de necesitatea ajustării structurii organizatorice a Direcției generale și a Regulamentului de activitate, la rigorile actuale de organizare și monitorizare a activităților și operațiunilor de urbanism.

Astfel, specialiștii în domeniul arhitecturii, urbanismului relațiilor funciare și dezvoltării urbane, precum și ONG-urile de profil, experții în domeniu, persoanele interesate etc., sunt chemați să propună soluții pentru îmbunătățirea documentului suspus consultării.   

Recomandările pe marginea proiectului pot fi expediate până pe data de 14 mai 2020, ora 17:00, pe adresa electronică: dgaurf@cmc.md, la numărul de telefon: (022) 22-81-10, dna Mihaela Sultan sau pe adresa: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 83.

Proiectul Regulamentului, nota informativă și alte materiale care au stat la baza elaborării documentului sunt disponibile pe pagina „chisinau.md"/informații/transparența decizională/procesul decizional/consultare publică, precum și pe portalul „particip.gov.md"