• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Consultarea activiștilor civici și a ONG-urilor din municipiul Chișinău continuă în regim online

  Consultarea activiștilor civici și a ONG-urilor din municipiul Chișinău continuă în regim online

   07.04.2020 11:44    235 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău continua desfășurarea în regim online a procedurii de colectare a propunerilor din partea ONG-urilor și consultările privind colaborarea cu APL Chișinău.

  Astfel, reprezentanții sectorului asociativ sunt îndemnați să comunice prin intermediul poștei electronice oficiul.civil@pmc.md sau lăsând comentarii pe rețelele de socializare. 

  Marți, 07 aprilie 2020, va fi desfășurată o transmisiune live pe pagina de facebook: facebook.com/OficiuCivil.PrimariaChisinau/

  Rezultatele activităților oficiului civil, precum și numărul adresărilor din partea reprezentanților societății civile către subdiviziunile municipale, vor fi făcute publice pe pagina https://www.facebook.com/OficiuCivil.PrimariaChisinau/.

  Amintim că activiștii civici au posibilitatea de a fi consultați pe subiecte referitoare la activitatea municipalității, prin email: oficiu.civil@pmc.md sau formular de cerere: https://goo.su/0mlj (ru) și https://goo.su/0MlK (ro).