Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Planurile de acțiuni ale autorităților municipale privind măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 sunt făcute publice

   2078

Primăria municipiului Chișinău informează că au fost făcute publice planurile de acțiuni ale subdiviziunilor și întreprinderilor municipale privind măsurile de profilaxie și prevenire a răspândirii infecției prin COVID-19.

Documentele de referință sunt publicate pe pagina web a municipalității: „chisinau.md", la modulul INFORMAȚII/Planuri de acțiuni subdiviziuni COVID-19.   

La indicația primarului general, Ion Ceban, preturile de sector, direcțiile generale ale Consiliului municipal Chișinău și întreprinderile municipale au prezentat informația necesară cu numerele de telefon ale persoanelor responsabile, astfel ca cetățenii să se poată adresa la necesitate sau în caz de urgență. „Facem tot ce ne stă în puteri pentru a fi cât mai aproape de cetățeni și ca să putem interveni prompt la orice solicitare de ajutor. Suntem deschiși și transparenți", a menționat edilul capitalei.