• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Consultarea activiștilor civici și a ONG-urilor din municipiul Chișinău, în regim online

  Consultarea activiștilor civici și a ONG-urilor din municipiul Chișinău, în regim online

   20.03.2020 17:46    170 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău organizează procedura de colectare a propunerilor din partea ONG-urilor și consultări privind colaborarea cu APL Chișinău, în regim online.

  Astfel, reprezentanții sectorului sociativ sunt îndemnați să comunice prin intermediul poștei electronice oficiu.civil@pmc.md sau lăsând comentarii la această postare: https://goo.su/0mLl.

  De asemenea, este examinată posibilitatea desfășurării audiențelor online pentru zile de marți, în funcție de posibilitățile tehnice.

  Rezultatele activităților oficiului civic, precum și numărul adresărilor reprezentanților societății civile către subdiviziunile municipale, vor fi făcute publice pe pagina https://www.facebook.com/OficiuCivil.PrimariaChisinau/.

  Amintim că activiștii civici au posibilitatea de a fi consultați pe subiecte referitoare la activitatea Primăriei municipiului la nr. de telefon: 076-718-687, pe adresa de e-mail:oficiu.civil@pmc.md sau formular de cerere: https://goo.su/0mlj (ru) și https://goo.su/0MlK (ro).