Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Lansarea paginii web STOPCORONAVIRUS.CHISINAU.MD

   2565

Primăria municipiului Chișinău informează că vineri, 20 martie, a.c., sub egida municipalității a fost lansată pagina web stopcoronavirus.chisinau.md. Platforma poate fi accesată printr-un buton activ de pe site-ul oficial al Primăriei „chisinau.md".

Inițiativă creării paginii web cu informații oficiale despre măsurile întreprinse de APL Chișinău pentru prevenirea îmbolnăvirilor prin infecția COVID-19 aparține primarului general, Ion Ceban. „Scopul noii platforme este de a informa din prima sursă cetățenii despre acest subiect și de a diminua noutățile eronate despre virusul de tip nou, în contextul când canalele media sunt supraîncărcate cu informații, însă acestea nu sunt destul de credibile", a precizat edilul capitalei.

Primarul general a specificat că specialiștii IT din cadrul municipalității lucrează în continuare pentru îmbunătățirea platformei, care va fi actualizată în permanență, dar s-a decis să fie lansată în varianta actuală, pentru ca publicul să aibă acces cât mai curând la informație corectă.

Pe pagina web „stopcoronavirus.chisinau.md",  cetățenii pot accesa informații utile și actualizate despre COVID-19, inclusiv sfaturile și comentariile doctorilor.