Pagina oficială a Municipiului Chișinău
  • Prima
  • /
  • Astăzi în oraș!
  • /
  • Comunicate de presă
  • /
  • Regim special de activitate în cadrul Direcției generale arhitectură, urbanism și relații funciare, în legătură cu evoluția situației epidemiologice prin COVID-19

Regim special de activitate în cadrul Direcției generale arhitectură, urbanism și relații funciare, în legătură cu evoluția situației epidemiologice prin COVID-19

   2372

Primăria municipiului Chișinău informează că Direcția generală arhitectură, urbanism și relații funciare a Consiliului municipal Chișinău (DGAURF) a instituit un regim special, limitat de desfășurare a activităților de muncă în cadrul subdiviziunilor structurale ale entității, în legătură cu evoluția situației epidemiologice prin infecția COVID-19.

Un ordin în acest sens a fost semnat de Svetlana Dogotaru, arhitect-șef al municipiului Chișinău, șef al Direcției generale arhitectură.

Astfel, începând din data de 19 martie 2020 se restricționează accesul în cadrul Direcției generale arhitectură, urbanism și relații funciare și se sistează audiența cetățenilor. Pentru cazuri de urgență, cetățenii și persoanele juridice se pot adresa prin intermediul poștei electronice: dgaurf@cmc.md și la numerele de telefon:  (022) 22-81-10, (022) 22-73-16.

Recepționarea cererilor și petițiilor în regim online prin intermediul poștei electronice (în format: TIF, PDF, JPG) va fi asigurat de către Serviciul resurse umane al DGAURF.

Solicitanții, persoane fizice și juridice vor primi notificări despre recepționarea cererilor depuse în regim online.

Angajații DGAURF vor asigura examinarea cererilor și petițiilor în termenii stabiliți de legislație, cu înștiințarea adresanților despre rezultatele examinării prin intermediul poștei electronice.