„Stăm acasă!" - Campanie de informare a Primăriei municipiului Chișinău pentru prevenirea răspândirii infecției COVID-19

   2590

Primăria municipiului Chișinău extinde campania de sensibilizare și responsabilizare a cetățenilor capitalei, în contextul situației de urgență pentru prevenirea infecției de coronavirus.

Astfel, personalități marcante din domeniul culturii, interpreți autohtoni, dar și doctori, au răspuns îndemnului autorităților municipale și au înregistrat mesaje video pentru locuitorii capitalei, cu îndemnul de a avea grijă de sănătatea lor, cea a familiei și apropiaților, în contextul prevenirii îmbolnăvirilor prin COVID-19.

Maestrul Nicolae Botgros, interpreții trupei „SunStroke Project" și doctorul Lucia Gariuc, au transmis filmulețe video, cu sfaturi și încurajări pentru cetățeni. Ei îndeamnă locuitorii capitalei să respecte îndrumările autorităților, să nu intre în panică, să respecte regulile de igienă și să-și păstreze optimismul: Stăm Acasă. Stop COVID-19.

„Mulțumesc maestrului Nicolae Botgros, trupei „SunStroke Project" și medicului Lucia Gariuc, pentru mesajele de sensibilizare, precum și regizoarei Natalia Anisimova, pentru colaborare și munca depusă în realizarea acestor spoturi video adresate cetățenilor", a menționat primarul general, Ion Ceban.

Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media pentru distribuirea acestor mesaje video, în vederea informării cetățenilor.