Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primarul Dorin Chirtoacă a primit colindători

   5650

Primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, a primit astăzi, 24 decembrie, mai multe cete de colindători, la Primăria Chişinău.

Printre primii care au venit să vestească Sărbătoarea Crăciunului au fost elevii de la Liceul „Nicolae Sulac", din Chişinău. După cum au remarcat colindătorii, prin aceste colinde au dorit să insufle celor care activează în cadrul Primăriei Chişinău farmecul sărbătorilor de iarnă şi le-au urat funcţionarilor „Crăciun fericit" şi tradiţionalul „La mulţi ani".  

Pe parcursul zilei, reprezentanţii administraţiei publice locale au mai fost colindaţi de tinerii de la Centrul pentru persoane cu dizabilităţi, de membrii Asociaţiei Orbilor, de elevii Liceului „Gheorghe Asachi", de membrii ansamblului „Mărgăritare" din cadrul Gimnaziului nr. 53, Corul „Brio Sonoris", de ansamblurile „Lacrimosa", „Ştefan Vodă" şi „Lăstărel". Pe rând, timp de câteva ore, colindătorii le-au cântat celor din Primărie colinde tradiţionale, dar şi cântece de Crăciun în limba engleză.  

După interpretarea colindelor tradiţionale, cetele au primit daruri din partea primarului general Dorin Chirtoacă, care a menţionat că numărul mare de colindători este o expresie de apreciere a activităţii autorităţilor publice locale. Edilul capitalei a mai spus că e fericit să vadă cât suflet pun copiii şi profesorii lor în prezentarea colindelor pe care le interpretează.









Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău