• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Amenajarea unei fântâni arteziene în preajma monumentului Doina și Ion Aldea Teodorovici, de la intrarea principală în Parcul „Valea Morilor"

    Amenajarea unei fântâni arteziene în preajma monumentului Doina și Ion Aldea Teodorovici, de la intrarea principală în Parcul „Valea Morilor"

     20.02.2020 09:51    101 Accesări    

    Primăria municipiului Chișinău informează că la intrarea principală în parcul „Valea Morilor", în preajma monumentului Doina și Ion Aldea Teodorovici va fi amenajată o fântână arteziană. Lucrările în acest scop au început miercuri, 19 februarie și vor dura două luni.

    Obiectivul va fi împrejmuit de 4 vaze de flori, iar suprafața va fi placată cu granit. Elementele fântânii arteziene și pavelele, sunt oferite de către un agent economic ce activează în preajmă.

    De asemenea, proiectul prevede renovarea zonei de acces spre monument, iar în scuar va fi instalat mobilier urban: bănci și coșuri de gunoi, precum și iluminat nocturn. Aceste lucrări, în valoare de 290 mii lei, sunt suportate de către municipalitate.