Consultarea activiștilor civici și a ONG-urilor din municipiul Chișinău

   1705

În contextul dezvoltării relațiilor de colaborare cu societatea civilă, Primăria municipiului Chișinău organizează procedura de colectare a propunerilor din partea ONG-urilor și consultări privind colaborarea cu APL Chișinău.

Astfel, consultantul primarului general va desfășura marți, 18 februarie, a.c., între orele 13:00-15:00, întâlniri cu reprezentanții sectorului sociativ, în sala albastră de la parter.

În cadrul consultărilor, reprezentanții ONG-urilor vor avea posibilitatea de a-și prezenta propriile viziuni referitor la dezvoltarea urbei sau a unor anumite zone (cartiere); vor informa despre dificultățile privind interacțiunea cu autoritățile administrației publice locale (cu prezentarea informației confirmative).

De asemenea, activiștii civici vor avea posibilitatea de a fi consultați pe subiecte referitoare la activitatea Primăriei municipiului Chișinău. Mai mult, oaspeții vor putea obține informații exacte despre proiectele realizate de către municipalitate și de comisiile municipale de profil.

Informații și înregistrare, la nr. de telefon: 076-718-687 sau la adresa de e-mail:oficiu.civil@pmc.md