Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Discuții publice pe marginea proiectului de decizie privind bugetul civil în municipiul Chișinău

   1713

Fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate din cadrul Consiliului municipal Chișinău, inițiază marți, 18 februarie 2020, ora 16:00, discuții publice a proiectului de decizie ,,Despre aprobarea, în redacție nouă, a Regulamentului privind bugetul civil în municipiul Chișinău" (Evenimentul va avea loc în Sala de Ședințe a CMC).

La discuții publice sunt invitați reprezentanții autorității publice, beneficiarii proiectelor edițiilor anterioare, cetățenii municipiului Chișinău, societatea civilă.

Scopul propus ține de îmbunătăţirea prevederilor actualului Regulament privind Bugetul Civil în municipiul Chişinău și de a discuta despre obiecțiile și propunerile existente, pe subiectul mecanismului de bugetare participativă, în scopul creşterii gradului de asumare şi implicare în procesul de dezvoltare urbană.

Menționăm că începând cu anul 2017, Primăria municipiului Chișinău a introdus mecanismul de bugetare participativă, datorită căruia cetățenii municipiului Chișinău au posibilitatea să se implice în definirea priorităților și a obiectivelor de investiții din bugetul municipal.

Recomandările pe marginea proiectului de decizie supus discuțiilor publice pot fi expediate pe numele dlui Ivanov Dumitru, tel: 068962026, pe adresa electronică: fractiuneapas.cmc@gmail.com sau ivanovdumitru2@gmail.com.

1.Regulamentul_Bugetului_Civil_dcp.pdf