• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Inventarierea garajelor amplasate ilegal pe domeniul public din capitală

    Inventarierea garajelor amplasate ilegal pe domeniul public din capitală

     08.02.2020 13:41    429 Accesări    

    Primarl general a solicitat inventarierea tuturor garajelor amplasate ilegal pe domeniul public din Chișinău. În cadrul unei ședințe cu participarea pretorilor de sector, Ion Ceban le-a cerut responsabililor vizați să urgenteze prezentarea informației despre garajele amplasate ilegal, pentru a fi demontate și evacuate. Ulterior, în spațiile eliberate, municipalitatea își propune să amenajeze parcări.

    În cadrul aceleiași întruniri, edilul capitalei a dispus de asemenea, inventarierea anexelor și a șurilor, construite de locatari în curțile blocurilor, fără acordul autorităților publice locale.

    Ion Ceban a făcut un apel către cetățeni, de a fi cooperanți cu municipalitatea, în vederea soluționării problemei privind construcțiile stihinice din curțile comune. „Orașul trebuie să arate altfel, adică mai bine, inclusiv în zonele rezidențiale, iar noi asta ne propunem", a menționat primarul, precizând totodată că toate acțiunile inițiate de autoritățile publice locale au suport legal.