Vizita primarului general al capitalei, Ion Ceban în Sankt Petersburg

   2861

Primarul general al municipiului Chişinău, Ion Ceban, întreprinde în perioada 27 - 28 ianuarie, curent, o vizită de lucru în oraşul Sankt Petersburg, Federaţia Rusă.

Pe parcursul zilei de luni, edilul capitalei a participat la ceremonia de comemorare a victimelor blocadei de la Leningrad, când se împlinesc 76 de ani de la eliberarea capitalei de nord a Rusiei.

Ion Ceban alături de guvernatorul oraşului Sankt Petersburg, Alexander Beglov şi preşedintele Consiliului Federaţiei Ruse, Valentina Matvienko, au depus flori la Cimitirul Memorial Piskaryovskoye, unde își au somnul de veci circa 490 de mii de civili și soldați, victimele ale războiului. De asemenea, din partea delegației de Chișinău, la ceremonia de comemorare a fost prezentă și Nina Maxim, participantă a blocadei Leningradului în anii 1941-1944.

Menţionăm că primarul general de Chişinău efectuează o vizită de lucru la invitația guvernatorului oraşului Sankt Petersburg, Alexander Beglov.

Pe parcursul celor a două zile Ion Ceban va avea mai multe întrevederi oficiale la nivelul administrației Sankt Petersburg.