Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Spectacol gratuit pentru elevii cu reușite la învățătură şi cei din familii defavorizate

   2109

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 26 - 27 decembrie, curent, circa 400 de copii din familii defavorizate din suburbiile capitalei, dar şi elevii din clasele I-IV, care au rezultate excelente la învăţătură, au avut posibilitatea să meargă  gratuit la teatru.

Copiii au vizionat spectacolul „Sărutul de gheaţă", după povestea „Regina fulgilor de nea" de Hans Christian Andersen şi s-au întâlnit cu eroii din poveste şi Moş Crăciun. Elevii au avut parte de surprize, dans şi voie bună.

De asemenea, fiecare copil a primit dulciuri de la Moş Crăciun, iar doritorii au făcut poze cu actorii Teatrului Municipal de Păpuşi „Guguţă".

În cadrul evenimentului, viceprimarul municipiului Chişinău, Angela Cutasevici, a menţionat că întâlnirea cu acești copii este organizată tradiţional de municipalitate şi are drept scop familiarizarea celor mici cu lumea teatrului. ,,Pentru aceşti copii, vizita la teatru este un moment special, un moment menit să contribuie la dezvoltarea lor armonioasă", a declarat Angela Cutasevici.

Menţionăm că transportul tur-retur al copiilor a fost asigurat de Primăria municipiului Chişinău şi poliţia capitalei.