Întrevederea primarului general, Ion Ceban, cu viceprimarul municipiului Bucureşti, Aurelian Bădulescu

   2712

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban l-a primit astăzi în vizită pe viceprimarul general al municipiului București, Aurelian Bădulescu.

În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au discutat subiecte de actualitate, inclusiv pe domenii de securitate, dezvoltare urbană și protecție socială.

În context, Aurelian Bădulescu a ținut să reitereze că proiectele culturale și schimbul de bune practici dintre Bucureşti şi Chişinău, vor fi reluate, astfel ca cetățenii să beneficieze de aceste rezultate. ,,Vă asigur, consilierii de la București își declară susținerea în colaborarea noastră pe toate domeniile", a menţionat viceprimarul general de București.

La rândul său, edilul capitalei, Ion Ceban, a mulțumit viceprimarului general de Bucureşti pentru suportul acordat municipiului Chişinău în implementarea multiplelor proiecte, dar și primăriilor de sectoare, care oferă asistență financiară la realizarea mai multor obiective de infrastructură. „Chișinăul va fi un partener de încredere în realizarea proiectelor comune cu municipiul București", a declarat primarul general.