• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Suspendarea traficului rutier pe str. Cetatea Chilia, intersecție cu str. N. Titulescu și str. Busuiocești

  Suspendarea traficului rutier pe str. Cetatea Chilia, intersecție cu str. N. Titulescu și str. Busuiocești

   09.12.2019 17:33    446 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că începând cu data de 09.12.2019 până pe data de 18.02.2020, va fi suspendat traficul rutier pe str. Cetatea Chilia la intersecție str. N. Titulescu și str. Cetatea Chilia intersecție cu str. Busuiocești. Măsura este impusă de executarea lucrărilor de pozare a rețelelor de apeduct pe străzile nominalizate.

  Având în vedere necesitatea executării lucrărilor de pozare a rețelelor de apeduct pe str. Cetatea Chilia, circulația rutei de microbuz nr. 135, pe perioada efectuării lucrărilor va fi organizată după cum urmează:

  Tur - de pe șos. Muncești pe str. Burebista, str. Cetatea Albă și în continuare pe traseul stabilit.

  Retur - de pe str. Cetatea Albă pe str. Cetatea Albă pe str. Burebista, șos. Muncești și în continuare pe traseul stabilit.

  Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

  Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

  Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic.