• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Inaugurarea Pomului de Crăciun și aprinderea luminilor de sărbătoare în centrul capitalei

  Inaugurarea Pomului de Crăciun și aprinderea luminilor de sărbătoare în centrul capitalei

   02.12.2019    242 Accesări    

  Duminică, 01 decembrie în Piața Marii Adunări Naționale a fost inaugurat Pomul de Crăciun și aprinse luminile de sărbătoare în centrul capitalei.

  La evenimentul de deschidere a Sărbătorilor de iarnă 2019-2020, a participat Primarul general, Ion Ceban și, alături de colective de copii, a aprins luminițele de pe Pomul de Anul Nou.

  „Crăciunul și Anul Nou este sărbătoarea copiilor, a familiei și trebuie să le petrecem împreună, consolidat, cu mesaje pozitive. În această perioadă este bine să fim uniți, să avem grijă unii de alții, avem nevoie de o societate unită! Copii sunt cei care vor aprecia într-un final atmosfera de sărbătoare. Consider că prin eforturile consolidate ale Administrației capitalei, dar și a chișinăuienilor am reușit și, vedem acest fapt, prin emoțiile și fericirea copiilor", a menționat Ion Ceban.    

  Activitățile artistice în Piața Marii Adunări Naționale au început de la ora 17:00, cu spectacolul „Reverie de iarnă".   

  Tot pe 1 decembrie, a fost inaugurat și orășelul „Lumea copiilor", în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului", iar în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu" a fost deschis „Christmas Village".

  E de menționat că în centrul capitalei vor fi organizate un șir de activități cultural-artistice și distractive pe toată durata sărbătorilor, până pe 15 ianuarie 2020.