Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Ședința Comisiei pentru construcții, arhitectură și relații funciare

   2618

Marți, 03 decembrie 2019, ora 14:00, va avea loc ședința Comisiei pentru construcții, arhitectură și relații funciare a Consiliului municipal Chișinău.  

Ordinea de zi a ședinței:

1.     Despre organizarea desfășurării ședințelor Comisiei pentru construcții, arhitectură și relații funciare (Informație).

 2.     Despre operarea unor modificări si completări in decizia Consiliului Municipal Chișinău nr. 2/9 din 26.07.2016  „Despre aprobarea Regulamentului privind organizarea si desfășurarea licitațiilor funciare cu strigare in municipiul Chișinău".

3.     Cu privire la amplasarea panoului decorativ din mozaic ,,Arta".

4.     Cu privire la amenajarea unei zone de odihnă și agrement pe bd. Mircea cel Bătrân, 26/4. 

 5.     Cu privire la instalarea bustului "Alexei Stârcea" în curtea Școlii de artă din str. Matei Millo, 9/3, or. Chișinău.

6.     Cu privire la atribuirea în folosință a unui teren din bd. Dacia, 75 Direcției educație, tineret și sport sectorul  Botanica;

7.     Cu privire la atribuirea în folosință a unui lot de pământ din str. Nicolae Milescu-Spatarul Direcției generale locativ-comunale și amenajare.

8.     Cu privire la formarea terenului proprietate municipală de uz public din str. Uzinelor, 19.

9.     Cu privire la permiterea organizării unui drum de acces către casa de locuit lit. B din str. Alexandru Cosmescu, 24 și operarea de modificări în decizia Consiliului municipal Chișinău nr. 4/15 din 13.05.2014.

10.   Cu privire la permiterea organizării unui drum de acces și operarea de modificări în decizia Consiliului municipal Chișinău nr. 6/54-2 din 24.02.2004