Întrevederea Primarului general al capitalei, Ion Ceban, cu Ambasadorii Statelor Israel și Belarus

   2135

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, i-a primit astăzi în vizită pe Ambasadorii Statelor Israel și Belarus, acreditați în Republica Moldova.

În cadrul primei întrevederi, care a avut loc cu Ambasadorul Republicii Belarus la Chișinău, Serghei Ciciuk, au fost discutate oportunități de colaborare bilaterală, pe diverse domenii.

Primarul general, Ion Ceban, și-a exprimat deschiderea pentru colaborare, astfel, ca Chișinăul să devină un oraș dezvoltat, cu transport public modern (autobuze și troleibuze), dar și cu tehnică specializată suficientă, domeniu în care, partenerii din Belarus ar putea oferi un real ajutor.

La cea de-a doua întâlnire, cu Ambasadorul statului Israel, Eliav Belotsercovsky, primarul general a primit felicitări cu ocazia învestirii sale în funcție, dar și un cadou simbolic, o carte despre Israel.

În cadrul dialogului cu diplomatul israelian, Ion Ceban a ținut să menționeze că, Chișinăul este un oraș al oportunităților. ,,Suntem gata pentru cooperare pe diverse domenii, deschiși pentru a implementa proiecte strategice. Totodată, orice propunere sau idee trebuie să fie realizată în strictă concordanță cu legea și în beneficiul municipiului Chișinău și a locuitorilor săi", a adăugat primarul general, Ion Ceban.