Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Ședinţa Comisiei pentru protecție socială, ocrotire a sănătății, educație, cultură, mass-media și relații interetnice

   1838

Marți, 26 noiembrie 2019, ora 15:00, va avea loc ședința Comisiei pentru protecție socială, ocrotire a sănătății, educație, cultură, mass-media și relații interetnice a Consiliului municipal Chișinău.  

Ordinea de zi a ședinței:

1. Cu privire la acceptarea implementării proiectului „Reparația capitală (restaurare) a blocului vechi (bloc A) al I.P.L.T. „Gheorghe Asachi" (str. București, 64)

2. Despre operarea unor modificări la decizia Consiliului municipal Chișinău nr.6/30-10 din 02.10.2014 și instituirea Comisiei de transmitere-primire a apartamentelor  

3. Cu privire la aprobarea Comisiei consultative pentru domeniul locuințelor a Consiliului municipal Chișinău

4.  Cu privire la aprobarea Regulamentului de activitate şi a componenţei nominale a Consiliului Consultativ al Direcției generale educație tineret și sport. 

5. Cu privire la transmiterea la balanța Direcției generale educație, tineret și sport a bunurilor materiale de la balanța Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, pentru repartizare în Centrele de resurse pentru educație incluzivă

6. Cu privire la delegarea reprezentantului Consiliului municipal Chisinau in componența Comisiei de concurs pentru ocuparea funcției de director al instituțiilor medico-sanitare publice.