• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Șefii misiunilor diplomatice acreditate la Chișinău, în vizită la Primăria Capitalei

  Șefii misiunilor diplomatice acreditate la Chișinău, în vizită la Primăria Capitalei

   22.11.2019 09:21    335 Accesări    

  Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, s-a întâlnit cu 24 de șefi ai misiunilor diplomatice acreditate în Republica Moldova.

  În cadrul discuției cu ambasadorii străini, edilul capitalei și-a prezentat principalele obiective pe care își propune să le realizeze pe durata mandatului, dar și echipa managerială.

  Potrivit lui Ion Ceban, activitatea municipalității va fi axată pe următoarele priorități: transparență, investiții, dezvoltare urbană, infrastructură, incluziune, smartcity și greencity.

  La finalul discuției, oficialii străini aflați în vizită la Primăria Chișinău au făcut un tur al sediului municipalității, edificiu cu valoare istorică și arhitecturală. În context, Ion Ceban a ținut să precizeze că își dorește restaurarea clădirii, care ulterior va fi amenajată ca muzeu.

  Primarul general le-a mulțumit Excelențelor Sale pentru deschidere. La rândul lor, șefii misiunilor diplomatice s-au arătat disponibili pentru colaborare și dialog permanent cu Primăria Capitalei.