Pagina oficială a Municipiului Chișinău
  • Prima
  • /
  • Astăzi în oraș!
  • /
  • Comunicate de presă
  • /
  • Anunț privind consultarea publică a proiectului de decizie „Cu privire la aprobarea Regulamentului privind acordarea ajutorului financiar persoanelor defavorizate din municipiul Chișinău la efectuarea plăților pentru serviciile comunale și...

Anunț privind consultarea publică a proiectului de decizie „Cu privire la aprobarea Regulamentului privind acordarea ajutorului financiar persoanelor defavorizate din municipiul Chișinău la efectuarea plăților pentru serviciile comunale și resursele energetice”

   1659

Direcţia generală locativ - comunală și amenajare a Primăriei Chișinău inițiază consultări publice a proiectului de decizie „Cu privire la aprobarea Regulamentului privind acordarea ajutorului financiar persoanelor defavorizate din municipiul Chișinău la efectuarea plăților pentru serviciile comunale și resursele energetice".

Proiectul de decizie este expus consultării publice, începând cu 24.10.2019 şi poate fi accesat la adresa:

https://chisinau.md/libtdview.php?l=ro&idc=999&id=27607&t=/Informatii/Transparenta-decizionala/Procesul-decizional/Consultare-publica/Anunt-privind-consultarea-publica-a-proiectului-de-decizie-Cu-privire-la-aprobarea-Regulamentului-privind-acordarea-ajutorului-financiar-persoanelor-defavorizate-din-municipiul-Chiinau-la-efectuarea-platilor-pentru-serviciile-comunale-i-resursele-energetice

Propunerile și recomandările pe marginea proiectului de decizie pot fi expediate până pe data de 13.11.2019, pe adresa str. M. Eminescu, 33 (Direcţia generală locativ - comunală şi amenajare, bir. 6, responsabil dna Liubovi Zimina, tel. 022-22-10-17) sau la adresa electronică: dglca_mun_chisinau@mail.ru.