• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Așternerea stratului de uzură pe strada Socoleni

  Așternerea stratului de uzură pe strada Socoleni

   09.10.2019 10:29    271 Accesări    

   

  Primăria municipiului Chişinău informează că astăzi a început așternerea stratului de uzură pe str. Socoleni, tronsonul cuprins între str. Ceucari și str. Doina, sectorul Râșcani. Lucrările de asfaltare sunt desfășurate pe parcursul zilei curente, de către Î.M. Regia „Exdrupo", cu suspendarea totală a traficului rutier pe artera menționată.

  Astfel, în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a părții carosabile pe str. Socoleni, tronsonul cuprins între str. Ceucari și str. Doina, pe data de 09.10.2019 circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

  • itinerarul rutei de autobuz nr. 26 se scurtează până la str. Ceucari (dispeceratul RTEC);
  • itinerarul rutei de autobuz nr. 28 și itinerarele rutelor de microbuz nr. 162 și 186 se modifică după cum urmează: în direcția sectorului Centru - de pe str. Doina pe străzile Vasile Badiu, Calea Orheiului, Studenților și în continuare pe traseele stabilite. Retur - pe același trasee;
  • itinerarul rutei de microbuz nr. 134 se modifică după cum urmează: în direcția sectorului Centru - de pe str. Doina pe străzile Vasile Badiu, Calea Orheiului și în continuare pe traseul stabilit. Retur - pe același traseu.

  Costul lucrărilor de reparație este de 3,2 milioane de lei, urmând a fi renovată o suprafață de 8000m² de drum.  

  Reabilitarea străzii Socoleni este parte a Programului municipal 2019 de reabilitare a infrastructurii rutiere de pe 10 străzi din capitală, iar bugetul prevăzut în acest scop este de 36 mil. de lei.