Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Gestionarea deșeurilor acumulate de agenții economici, participanți la sărbătoarea „Ziua Națională a Vinului”, PMAN

   1818

Primăria municipiului Chișinău aduce la cunoștința agenților economici, participanți la sărbătoarea „Ziua Națională a Vinului" (5-6 octombrie) a.c., că în perimetrul Pieții Marii Adunări Naționale, precum și pe străzile adiacente zonei dedicate manifestărilor, vor fi amplasate containere pentru depozitarea gunoiului generat de organizatorii și oaspeții evenimentului.

Astfel, în cele 2 zile (sâmbătă și duminică), Î.M. Regia „Autosalubritate" va pune la dispoziția agenților economici 21 de tomberoane pentru evacuarea deșeurilor, pe următoarele adrese:

  • str. Aleksandr Pușkin, intersecție cu bd. Stefan cel Mare și Sfânt - 8 unități (în perimetrul PAMN);
  • str. Mitropolit Gavriil Bănulescu - Bodoni, intersecție cu bd. Stefan cel Mare și Sfânt - 8 unități (în perimetrul PAMN);
  • str. Columna, 102, 104, colț cu str. Constantin Tănase - 4 unități;
  • str. Ierusalim, colț cu bd. Grigore Vieru - 1 unitate.

De asemenea, în perioada de referință, salubrizarea scuarurilor din adiacentul PMAN, precum și a stațiilor de așteptare a transportului public din preajmă, va fi asigurată de Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi".

Operatorul municipal de salubritate va evacua deșeurile menajere de 3 ori pe zi. La necesitate agenții economici pot solicita intervenția serviciilor specializate, apelând Dispeceratul central municipal, la tel. (022) 22-22-67.