Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Suspendarea traficului rutier pe str. N. Testemițanu

   3029

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada: 23 iulie - 24 august 2019 va fi suspendat traficul rutier pe str. N. Testemițanu, pe tronsonul: str. Arborilor - str. I. Inculeț. Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer-fecaloid din str. N. Testemițanu.

Având în vedere necesitarea executării lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer pe str. N. Testemițeanu, în perioada de referință, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Ruta de autobuz nr. 9:

Traseul rutei se modifică după cum urmează:

În direcția or. Codru: de pe str. A. Mateevici pe străzile Pan Halippa, șos. Hâncești,  str. Miorița, str. Grenoble și în continuare pe traseul stabilit;

retur: - de pe str. Grenoble pe str. Gh. Asachi, str. Pan Halippa, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit;

Rutele de microbuz nr. 125, 190 și 191 se modifică după cum urmează: 

În direcția spre str. N. Testemițanu: de pe str. Tighina pe str. A. Mateevici, str. Pan Halippa, șos. Hâncești, str. Miorița, str. Grenoble, str. N. Testemițanu și în continuare pe traseul stabilit;

retur - de pe str. N. Testemițanu pe str. Grenoble, Gh. Asachi, Pan Halippa, Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier în perioada de referință, sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic.