Forumul municipal al cadrelor didactice, ediția 2019

   3137

Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău va organiza pe 23 august 2019, tradiționalul Forum municipal al cadrelor didactice. Reuniunea are genericul: „Cheia de la poarta viitorului - în mâinile pedagogului consacrat".

În premieră, Forumul va fi organizat prin prisma la 141 de master class-uri, structurate pe tematici variate, dar importante ca valoare al conținutului acestora.

Pe parcursul a două zile: 20 și 21 august, a.c., circa 3000 de persoane: profesori, părinți și elevi, sunt îndemnați să participe la aceste master class-uri lansate cu tematici potrivite timpului în care trăim.

Doritorii de a participa la master class-uri, sunt îndemnați să se înregistreze online (https://sites.google.com/view/dgets-formulare/home?fbclid=IwAR0cszGMLMW5yrqn-twkQVvKpz1BE9HGjM8IZ5-bDaYudzaiEhlVvUMh6xY), alegându-și tematica la care se regăsesc.

De menționat că, locurile sunt limitate.

Detalii suplimentare, la numărul de telefon: (022) 201630, Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău.