Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Circulația transportului public în ziua de 14 iulie 2019

   2217

Primăria municipiului Chişinău informează că pe data de 14 iulie 2019, între orele 08:00-14:30, circulația transportului public pe anumite străzi va fi modificată, în legătură cu desfășurarea competițiilor sportive în cadrul Campionatului Moldovei de triatlon la distanță olimpică.

Astfel, liniile de troleibuz nr. 3, nr, 4 și nr. 35 vor circula cu itinerar modificat:

Ruta nr. 3:

Itinerarul rutei se modifică după cum urmează: de pe str. București, pe str. A. Șciusev, str. Mihai Viteazul, str. Columna, str. H. Coandă, str. I. Creangă și în continuare pe traseul stabilit. Retur - de pe str. I. Creangă pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, Mit. Varlaam, str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni, str. A. Mateevici și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 4:  

Itinerarul rutei se modifică după cum urmează: de pe str. București, pe str. A. Șciusev, str. Mihai Viteazul, str. Columna, str. H. Coandă, str. I. Creangă, Piața Unirii Principatelor (întoarcere), str. I. Creangă, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 35:

Itinerarul rutei se modifică după cum urmează: de pe str. I. Creangă pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, str. A. Șciusev, str. București și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze:

Rutele nr. 129 și nr. 185

Itinerarul rutelor se modifică după cum urmează: de pe str. V. Lupu pe str. Șt. Neaga, str. Ion Creangă şi în continuare pe traseul stabilit;

Retur: pe același traseu.

Conducătorii auto care traversează zona, sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic, iar cetăţenii să nu fie afectaţi de executarea lucrărilor.