• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Expunerea a 20 de încăperi nelocative pentru obținerea dreptului de arendare, prin licitație publică

    Expunerea a 20 de încăperi nelocative pentru obținerea dreptului de arendare, prin licitație publică

     02.07.2019 16:47    544 Accesări    

    Administrația publică locală Chişinău a perfectat o listă cu 20 de încăperi nelocative din fondul locativ municipal, pentru a fi expuse la licitație în vederea obținerii dreptului de arendare a acestora.

    Conform dispoziției nr. 63-dp din 28.06.2018 „Cu privire la aprobarea Listei încăperilor cu altă destinație decât cea locativă, ce urmează a fi expuse la licitație publică", semnată de Primarul general interimar, Ruslan Codreanu, municipalitatea expune la concurs diverse spații: subsoluri, încăperi aflate la parter sau la etaj, garaje, socluri, beciuri, etaje tehnice etc., cu suprafețe ce variază de la 5 m² până la 161 m².

    Darea în locațiune a încăperilor cu altă destinație decât cea locativă, este desfășurată în scopul optimizării folosirii raționale și eficiente a patrimoniului municipal, precum și pentru acumularea de resurse suplimentare în bugetul local, în vederea realizării programelor social-economice și dezvoltării infrastructurii gospodăriei municipale.