• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Suspendarea traficului rutier pe str. Dumitru Râșcanu

  Suspendarea traficului rutier pe str. Dumitru Râșcanu

   24.06.2019    315 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 26 iunie - 26 iulie 2019, va fi suspendat traficul rutier pe strada Dumitru Râșcanu, în perimetrul str. Tudor Vladimirescu și str. Academician Andrei Saharov, în legătură cu necesitatea executării de către S.A. „Termoelectrica" a lucrărilor de reabilitare a rețelelor termice.

  Pe durata executării lucrărilor menționate pe str. Dumitru Râșcanu, tronsonul cuprins între str. Tudor Vladimirescu și str. Academician Andrei Saharov, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

  Ruta de microbuz nr. 117

  Tur - de pe str. Dumitru Râșcanu pe str. Tudor Vladimirescu, str. Kiev, str. Alecu Russo și în continuare pe traseul stabilit;

  Retur -  de pe str. Nicolae Dimo pe str. Tudor Vladimirescu, str. Dumitru Râșcanu și în continuare pe traseul stabilit.

  Ruta de microbuz nr. 184

  Tur - de pe str. Tudor Vladimirescu, str. Kiev, str. Alecu Russo, str. Bogdan Voievod și în continuare pe traseul stabilit;

  Retur -  de pe str. Nicolae Dimo pe str. Tudor Vladimirescu și în continuare pe traseul stabilit.

  Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

  Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier în perioada de referință, sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

  Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic.