• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Continuă lucrările de dezinsecție și deratizare în subsolurile blocurilor de locuințe din Chișinău

  Continuă lucrările de dezinsecție și deratizare în subsolurile blocurilor de locuințe din Chișinău

   14.06.2019    142 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada mai-iunie a. c., serviciile municipale de profil au executat lucrări de deratizare și dezinsecție în circa 1200 de subsoluri ale blocurilor de locuințe din oraș.

  Intervenția va continua până la sfârșitul lunii octombrie, a.c., în circa 3500 de blocuri aflate în gestiunea întreprinderilor municipale, precum și în cele administrate de gestionari privaţi. În perioada de referință, urmează a fi prelucrați 1,7 mil. m² de suprafață.

  Lucrările sunt executate de către SRL „Servicii Urbane", operatorul economic fiind contractat de Regia locativ-comunală, în bază de concurs.

  După finalizarea campaniei enunțate, se va interveni suplimentar, conform solicitărilor parvenite de la locuitorii municipiului Chişinău.

  Menționăm că în anul 2019, din bugetul municipal au fost alocați 1,2 milioane lei pentru acțiuni de dezinsecție și deratizare a fondului locativ.